Aputure

Az Aputure-t 2005-ben azzal a szándékkal alapították, hogy professzionális minőségű, de megfizethető árú berendezéseket kínáljanak a kreatív filmes és videós munkák megvalósításához. Mára az egyik leggyorsabban növekvő filmtechnológiai vállalattá nőtték ki magukat, vannak irodáik Észak- és Dél-Amerikában, Európában és Ázsiában is. Globális népszerűségüket az olyan termékeiknek köszönhetik, mint a csúcskategóriás filmes LED berendezések.

Az Aputure professzionális broadcast világítástechnikai termékeinek magyarországi képviselete az Everlight. Megtalálhatóak nálunk többek között a stúdió lámpákból az LS 300, 600, 1200-as sorozat minden változata és kiegészítői, ugyan úgy mint a Nova vagy Amaran teljes termékpalettája. A legkisebbektől mint az Accent bulb-ok, a 2023-ban megjelent legnagyobbakig: az Electrostorm CS15 és XT26 termékekig.

A hagyományos világítástechnikai megoldásokon túlmenően az Aputure Linear és mini LED Lights-nak nevezett termékmegoldásai is nagy sikernek örvendenek partnereink között. Az Infinibar-ok és azok kreatív kiegészítői szintén mind megtalálhatóak az Everlight kínálatában.

Ha Aputure, akkor Everlight. Ha nem látod, el sem hiszed, úgyhogy gyere el még ma Íves úti bemutatótermünkbe. 

Aputure 600d #TESZT

HOGYAN VILÁGÍTS INTERJÚKAT

amaran PT4c by Aputure

Gyártó oldala: APUTURE

További termékeink