Gaffers Control

Igazi sikertörténet, ami ebben a kontrollerben megvalósul. 1999-ben 4 világosító úgy döntött vesznek közösen egy filmes kocsit amit aztán még több világosító és még több jármű követett. Ismerős történet, mintha már hallottuk volna máshol is és nem véletlen. Valamikor mind így indultunk…

A gyártó Spots Unlimited célja és filozófiája mindmáig ugyanaz: egyszerűbbé és könnyebbé tenni egy filmforgatás folyamatát hatékony céleszközökkel és megoldásokkal. A Gaffers Control-t számos az iparágat is érintő változás hívott életre: a kis csapatoknak szükségük volt egy olyan egyszerű kontrollerre, amivel vezeték nélkül lehet a modern ledes lámpákat és eszközöket vezérelni.

Ebből született meg az első demo darab, amit aztán mindenki konstruktív véleményét és visszajelzését beépítve mára a Gaffers Control lett ami nem csak egy kis közösségnek, hanem világszerte világosítók sokaságának könnyíti meg az életét.

Ha szeretnéd te is kipróbálni, hogy tényleg képes-e arra amit ígér és úgy működik-e, ahogy kell, gyere el hozzánk az Everlightba és próbáld ki magad!

Gyártó oldala: Gaffers Control

Gaffers Control Promo

Gaffers Control

Gaffers Conctrol controlling arri skypanel

További termékeink